Modalitati de plata

Magazinul ofera urmatoarele metode de plata:

  • Numerar la livrare – clientul va achita produsele in momentul livrarii
  • Transferul de bani – plata se va face dupa lansarea comenzii. Clientul poate face un transfer prin intermediul internetului, intr-o banca sau oficiu postal.
  • Plata cu cardul – se accepta carduri de plata, inclusiv MasterCard si Visa. Informatiile despre acceptarea comenzii vor fi trimise Clientului prin e-mail.

Restituiri si plati excedentare

In cazul in care Magazinul este obligat sa ramburseze banii Clientului platiti de el/ea in contul Magazinului, acesta returnare are loc in termen de maxim 14 zile lucratoare.

In cazul in care Clientul a efectuat plata prin card de credit sau prin transfer electronic, rambursarea se va face pe cardul de credit sau in contul bancar din care a fost facuta plata. In cazul de transfer bancar traditional, numerar la livrare,sau atunci cand, din motive independente de responsabilitatea Magazinului identificarea numarului de cont bancar din care a fost efectuata plata nu este posibila rambursarea se va efectua in contul de client in Magazin ( excedent). Excedentul din contul Clientului va fi transferat in contul bancar al Clientului numai atunci cand el/ea solicita acest lucru .

Magazinul isi rezerva dreptul de a verifica identitatea Clietului care solicita rambursarea. Magazinul nu este responsabil pentru esecul intarzierii efectuarii restituirii in cazul in care Clientul nu a indicat contul bancar in care se face plata,sau in cazul in care nu furnizeaza Magazinului toate datele necesare pentru a efectua plata. Magazinul nu este reponsabil pentru esecul sau intarzierea efectuarii restituirii in cazul in care o astfel de situatie rezulta deoarece Clientul a furnizat date cu caracter personal incorecte ( nume, adresa) sau numar de cont incorect.